Sikeresen zárult a Swimathon kampányunk

Nagyköveteink szárnyaltak!

Swimathon 2021 szárazon! adománygyűjtő kampányba a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány (GYSZA) "Legyen kraft és civil kurázsi!" csapatában 5 JÓbuda Swimathon-követünk a kampány 31 napja alatt  teljesítve a személyes sportos kihívását (bicikli, séta, szemétszedés, kirándulás, evezés) és túlteljesítve az adomány összegére kitűzött célt 1.096. 760 Ft adományt gyűjtött.

 

Bizonyára tapasztalhattátok többek között a facebook és Instagram felületünkön, hogy nem unatkozunk, hiszen 5 nagykövetünk (Balog-Urbanovszky Zsuzsi, Divinyi Évi, Götz Eszter, Huszerl Jóska, Kádár Péter) az elmúlt egy hónapban adományokat gyűjtött a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány által megtartott Swimathon kampányban (a kampányról szóló korábbi cikkünket itt olvashatod el) annak érdekében, hogy a későbbiekben óbudai jó ügyekre fordítsuk az összegyűlt összeget. Csapatunk a Gyökerek és Szárnyak Alapítványnak köszönhetően a Legyen kraft és civil kurázsi! csapatában indulhatott el idén.

 Az 1 hónapos adománygyűjtő kampány június 19-én ért véget, amit a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány segítségével a 2021-es - ezúttal nem vízen, hanem szárazon megrendezett - Swimathon keretében végighajráztunk.

Míg a nagyköveteink más és más sportos kihívásban (bicikli, séta, szemétszedés, kirándulás, evezés) mérettették meg magukat, addig Kommunikációs csapatunk bőszen támogatta nagyköveteinket, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben szerezzenek tudomást mások a kampányról.

5 nagykövetünk és kommunikációs munkacsoportunk eredményei a 31 napos Swimathon-kampány után:

  • 154 támogatótól
  • összesen1.096. 760 Ft adományt gyűjtöttünk, túlteljesítve az adomány összegére kitűzött célt
  • a blogon 4 cikk jelent meg
  • a facebook oldalunkon 31, míg Instagram oldalunkon 26 bejegyzéssel igyekeztünk tudósítani nagyköveteink tevékenységeiről.

Swimathon-kampányt június 19-én az Élesztőház udvarán zártuk. Az esemény felejthetetlen volt, hiszen együtt örültünk a többi csapattal, akik a Swimathonon gyűjtöttek támogatásokat a működésükhöz. A beszédeket és a közös játékokat a Ferencvárosi Közösségi alapítvány "sütiflottája" édesítette meg csodás süteményekkel, és megismerkedtünk a többi nagykövettel, akik nem mind kétlábúak:  több kutya, egy nagyon kedves ló, sőt egy csiga is volt közöttük! 

 

Köszönjük mindenkinek, aki anyagiakkal vagy lelkesítő hozzászólásokkal, figyelemmel és szeretettel támogatott bennünket, köszönjük, hogy velünk voltatok ebben a nehéz időszakban, amikor a követeink futottak, kirándultak, eveztek, bicajoztak és szemetet szedtek azért, hogy a Jóbuda Közösségi Alapítvány elindíthassa a helyi támogatásait!

Ui: Ne feledkezzünk meg azokról a JÓbudásokról se, akik szintén Swimathon-követek voltak, de most más jó ügyek mellett köteleződtek el: Tatai Karcsi alapítónk egy ferencvárosi közösségi térért, Schäffer Zsuzsa a Ráday utca színházaiért kampányolt - sikeresen. Rátok is büszkék vagyunk!