Jóbuda Közösségi Alapítvány

Mindjárt itt az év vége!

zold_es_piros_levelek_unnepi_szemelyes_plakat_1.png

Az időbeosztással kapcsolatban még jelentkezünk! : )

 

 

 

Október 18-án sikeresen lezárult a JÓreggelt JÓbuda kampányunk

Október 18-án lezárult JÓreggelt JÓbuda! adománygyűjtő kampányunk, melynek során 3 nagykövetünk összesen 329.000 Ft-ot gyűjtött össze a Jóbuda Közös Alapba. 

Szeptember elején újabb kampányt hirdettünk, hogy a Gyökerek és Szárnyak Alapítványtól érkezett kihívásnak megfelelve, év végéig összegyűjtsünk 2 millió forint adományt.

A nyári Swimathon kampánynak köszönhetően júliusra ez az összeg már túllépte az 1,6 milliót. A hiányzó összegért szeptember 6-tól október 18-ig három elszánt nagykövetünk, Gyenes Zsuzsa, Havas Ágnes és Hruskó Erika kampányolt, és fantasztikusan csinálták: hárman összesen 329.000 forintot gyűjtöttek össze a JÓbuda Közös Alapba.

Köszönjük nektek, hogy adományotokkal segítitek a munkánkat, köszönjük, hogy támogattok, hogy bíztok bennünk, hogy megláttátok a csapatban azt az erőt, energiát és tudást, amivel Óbuda civil életét segítheti. Köszönjük azoknak is, aki velünk tartottak október 2-án a kampányunk fő eseményén, az óbudai hajnali sétán, velünk járták végig az utat hajnali 5-től a Fő tértől a Római-partig, hogy ott együtt ünnepeljük a napfelkeltét. Felejthetetlen élmény volt!

Köszönjük a Civil Iránytű Alapítványnak, hogy technikai segítséget nyújtott a kampányunk lebonyolításához. Hajrá, Jóbuda!

 

joreggelt_jobuda_v.jpg

Közösségi szemétszedés Aquimcumnál

Otóber 23-án a Fák a Rómain, az Aquincum-Mocsáros Egyesület és a Jóbuda Közösségi Alapítvány közös szervezésében szemétszedő akciót hirdettünk a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért mozgalomhoz csatlakozva. Ez az idei már a kilencedik ilyen alkalom volt az országban - mi most először vettünk részt, de nem utoljára!

Az Aquincum vasútállomás környékén dolgoztunk szétszóródva összesen kb 20-an, és amint a képeken is látszik, több, mint 10 zsák szemetet szedtünk össze, illetve külön gyűjtve még kisebb zsákokban alumíniumdobozokat, használt elemeket, illetve üvegeket is - kicsit több, mint 2 óra alatt. Döbbenetes, hogy mennyi szemét van szétszórva az utcán, pedig csak egy kicsit kellene odafigyelni - sokkal egyszerűbb nem szétdobálni, mint utólag összeszedni...

Nagyon köszönjük a közös munkát mind a Fák a Rómain, mind az Aquincum-Mocsáros Egyesület csapatának, önkénteseinek, megint szuper emberekkel ismerkedhettünk meg, és ismét bebizonyosodott, hogy összefogással mekkora dolgokat lehet véghez vinni!

20211023_101751.jpg

20211023_114443.jpg

20211023_121821.jpg

süti beállítások módosítása