Jóbuda Közösségi Alapítvány

Szülinapoztunk a Rómain :)

Kicsit több, mint egy éve, hogy hivatalosan is megalakult a Jóbuda Harmadik Kerületi Közösségi Alapítvány, azaz most volt az első születésnapunk! : )

Ahogy tavaly a megalakulást, idén az évfordulóját is a Római parton ünnepeltük, ezúttal bográcsozással - kétféle lecsó is készült -, és egy csodás emeletes tortával, amit most is a Cserfalvi Cukrászdától kaptunk ajándékba. Köszönjük szépen!

Nagyon jó volt, hogy a nyári szezonban az utazások, táboroztatások mellett is mennyien el tudtak jönni a csapatból, régi és új tagok egyaránt, sőt, jöttek vendégek a Pécsi Közösségi Alapítványtól és mentorszervezetünktől, a Gyökerek és Szárnyak Alapítványtól is, akiknek külön is nagyon örültünk! 

Egy jókedvű, beszélgetős - tervezgetős este volt, nagyon jó volt így együtt lenni, jókat főzni és enni közösen, elfújni az első gyertyánkat, nagyokat nevetni, megcsodálni a naplementét... Gyönyörű ilyenkor a Római part. Persze mikor nem az? : ) 

Köszönjük szépen a szuper helyet, a kedvességet - és persze a bográcsokat - a Garden Placcnak

Íme néhány fotó az estéről - katt a képre a többiért! : )

 

Köszönet nagyköveteinknek

Szerettük volna illően megköszönni nagyköveteinknek a Swimathon - kampányban való részvételüket, és a rengeteg munkát és lelkesedést, amivel a támogatásokat gyűjtötték a négy hét alatt, ezért rendeztünk számukra egy kis összejövetelt. Szerencsénk volt, mind az idő, mind a hely szuper volt - ezúton is köszönjük a Mad Garden Budának, hogy varázsoltak nekünk egy nagy asztalt csúcsidőben -, és ahogy az lenni szokott, mindenki elhozta a jókedvét is. Sőt, még Bombay kutya is velünk ünnepelt. : )

Köszönjük még egyszer Tatai Károlynak, Dénes Gábornak, Szabady Ádámnak, Varsányi Lillának és Bombaynek, Huzella Péternek, és a Megúszók csapatának, fantasztikus munkát végeztetek! 

Lezárult a Swimathon!

Fantasztikus eredménnyel zárult az idei Swimathon -  kampányunk, köszönjük a rengeteg támogatást! 

Köszönjük csodálatos nagyköveteinknek, hogy vállalták a kihívást, és együtt a négy hét alatt összegyűjtöttek a Bukás helyett Mentort! programunkra 800 757 Ft-ot! Emellett köszönjük a Ferencvárosi Közösségi Alapítványnak, hogy lehetővé tették számunkra a kampányban való részvételt!

Hogy állt össze a végeredmény? Íme:

colorful_minimalist_linear_steps_circular_diagram.png

süti beállítások módosítása