Swimathon csapatunk : )

Ismerjétek meg mindenre elszánt induló csapatunkat, akik a leendő alapítványunk számára gyűjtik a támogatást! Érdemes lesz követni őket, nagy csodákat fognak még véghez vinni! : )

Ha szeretnétek őket támogatni, a nevükre kattintva megtehetitek. Köszönjük!

Balog-Urbanovszky Zsuzsanna

zsuzsi.jpgA Hős utca után és a súlyosan, halmozottan fogyatékos emberek ügye mellett, az elmúlt évben megtalált a helyi közösségem, azaz a Legyen közösségi alapítvány Óbudán ügye. Számomra azért fontos a JÓbuda, mert nagyon fontosnak tartom, hogy a helyi civilek és az alulról jövő kezdeményezések útjába ne álljon az anyagi erőforrások hiánya, s Óbuda közössége tovább gazdagodjon. Életem első Swimatonján, JÓbuda nagyköveteként az a célom, hogy körbetekerjem a Balatont (206 km), és az egy hónapos kampányidőszak alatt 206.000 Ft-ot gyűjtsek össze követőimtől a JÓbudának. Gyere velem erre az egy hónapos kalandra, s kövess nyomon facebook oldalamon

Divinyi Éva

devi2.jpgTartsatok velem életem első Swimathonján! Vállalásommal a Jóbuda Közösségi Alapítványt támogatom, akik olyan dolgot képviselnek, ami közel áll hozzám,  akik hisznek a helyi közösség erejében,  és szívesen tesznek is érte. Mivel a 33. adakozó voltam a 3. kerületben, aki hozzájárult az alapítvány alaptőkéjéhez, így gondoltam, a 3 szerencsés szám. Ezért 3 x 33.333 Ft-ot szeretnék összegyűjteni, és a támogatásotokért cserébe vállalok 33 km mozgást – ha túlteljesítjük a vállalást, minden plusz 10.000 Ft-ért egy vicces sportkihívást vagy mesemondást vállalok, audiovizuális beszámolóval a Facebook oldalamon. Személyes vállalásommal a saját személyiségem fejlődését is remélem, kitartás vonalon. Ti is úgy izgultok, mint én? Szurkoljatok nekem és támogassátok rajtam keresztül JÓbudát!

Götz Eszter

eszter.jpgNagyon szeretem Óbudát, és fáj látni, ahogy nejlonzacskókat lengetnek a fák, gurul a szemét az utcákon. A Swimathonon azt a kihívást állítom magam elé, hogy heti két sétán, összesen 20 km-en szemetet szedek a kerületben. Velem jön Bukfenc kutyám, egy méretes szemétszedő csipesz, és talán ti is, ha fontos nektek, hogy tiszta legyen a kerületünk. A sétáimról a Facebook-on fogok beszámolni, és ott teszem közzé, mikor merre indulok, ha csatlakoznátok. A vállalásommal legalább 100.000 forintot szeretnék összegyűjteni a Jóbuda Közösségi Alapítvány részére, hogy beindíthassuk az összetartó szomszédságok programunkat.

Huszerl József

hj2.jpg

Harminc éve találkoztam a közösségfejlesztés gondolatával és gyakorlatával, majd a Közösségfejlesztők Egyesületében az első közös munkák eredményét látva azóta csak a közösségekben látom azt az erőt, amivel élhetőbb természeti, társadalmi és gazdasági környezetet teremthetnek a települések, településrészek az ott lakóknak. Egy közösségi alapítvány azzal, hogy a helyi ügyek támogatására és a problémák megoldására legalább részben helyi erőforrásokat talál, nagyban hozzájárul a helyi jól-lét eléréséhez. Ezért vállaltam, hogy a JÓbuda követe leszek: túrázni fogok, hogy összegyűjtsek 200.000 Ft-ot.

Kádár Péter 

peter2.jpgImmár a 43. szezonban járok a Rómaira evezni. A Római egy jelenség, ahol a város összeér a természettel, ahol a nagy folyó évezredek óta hömpölyög. Összeköti a jobb és bal partot, távoli városokat, országokat. Közös bennük a Dunához kapcsolódás. A Jóbuda Harmadik Kerületi Közösségi Alapítvány is ilyen, közös célunk, hogy hozzájáruljunk a mindenki számára JÓbudához. Az alapítványt építendő a következő négy hétben egy-egy arra vállalkozót felkészítek a nyári közös csapatépítő túrakenuzásra. Kérem, támogassa minden evezőcsapásunkat, mellyel 200.000 forintot szeretnénk össze-evező-lapátolni!