Alapító vagyon kampány

Elindult kampányunk az alapító vagyon összegyűjtésére.

Legyél te is a közösségi alapítvány TÁMOGATÓJA!


Ahhoz, hogy az alapítványt be tudjuk jegyezni március elején, a bíróságon 300.000 Ft alapító vagyonra lesz szükségünk, és úgy döntöttünk, hogy az összeadását azoktól kérjük, akiknek fontos a közösségi alapítvány létrehozása. Azaz tőled!

Az alapító vagyon kampányunk időszaka:

2021. január 26 - 2021. február 28.

Hozzájárulásodat Gyenes Zsuzsa (egyik alapítónk) külön erre a célra létrehozott bankszámlájára tudod eljuttatni. Amennyiben megteheted, és szeretnél hozzájárulni a gyűjtésünkhöz, ezzel pedig jelentős szerepet vállalni az alapítvány létrejöttében, a következő számlaszámon megteheted

Gyenes Zsuzsa - 10700495-56892026-53200008

Nincs elvárásunk, nincs összeghatár, minden segítség számít - a keveset is ugyanúgy megbecsüljük, mint a sokat.

Kérjük, a közleménybe írd be neved és e-mail címed, hogy kapcsolatban tudjunk maradni veled, és tájékoztathassunk a fejleményekről. Honlapunkon szeretnénk támogatóink nevét is feltüntetni - ha ezt nem szeretnéd, akkor írd be a megjegyzésbe azt is, hogy "anonim".

 

Támogathatsz minket máskor, máshogyan is!

Ha most nem tudsz segíteni, de a jövőben szeretnél önkéntes munkával, vagy akár anyagi hozzájárulással, kérjük, hogy töltsd ki az alábbi adatlapot:

Felajánlok

 

Támogatásodat előre is köszönjük!

 

Ha szeretnéd nyomon követni kampányunkat, vagy csak szeretnél értesülni a híreinkről, tudni, hogy mikor min dolgozunk éppen, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre ITT!

 

Kampányunkhoz tartozó hírleveleink:

1. Bemutatkozunk

2. Nélküled nem megy

3. Így dolgozunk mi

4. Az első mérfölkőhöz érkeztünk!

5. Közös sikerünk

 

Címkék: kampány